0790 57 54 15 info@jpss.se

Plisségardiner

Plisségardiner – Klimatsmart inredning i fler modeller

Plisségardiner är ett funktionellt och tidlöst solskydd. Modellerna finns som enkel, dubbel väv och mörkläggande folie. Den dubbla väven skapar en luftficka i gardinen som faktiskt hjälper dig att spara energi och behålla en behaglig temperatur i rummet. Luftfickan gör att gardinen håller värmen inne under vintertid medan den på sommaren skärmar av värmen och temperaturen kan hållas nere. Oavsett vilken väv du väljer kan det vara skönt att veta att plisségardiner är lätta att rengöra och att väven inte bleknar utan behåller färgen år ut och år in.

Plisségardiner i trendsäkra färger och flexibla mått

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika färger och mönster. Plisségardiner har olika vävar där du kan mörklägga rummet eller släppa in ljuset samtidigt som du skyddar. Du kan på så sätt fånga upp precis den stil och känsla i inredningen som du är ute efter. Det finns ett stort utbud och vi vågar säga att du kommer hitta den modellen som passar just dig. Tack vare sitt flexibla utförande passar våra plisségardiner till nästan alla typer av fönster, sneda, höga, låga- och även takfönster.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss angående plisségardiner? Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök eller en offert. Vi har många års erfarenhet inom området och kan på så sätt rekommendera dig passande åtgärder samt förse dig med rätt produkter. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Våra plisségardiner

Hestra Greta