0790 57 54 15 info@jpss.se

Rullgardiner

Rullgardiner i fler utföranden

Rullgardiner är en praktisk lösning som passar både företag och hem. Hos oss kan du välja mellan klassiska vävar och vävar med linnestruktur, mörkläggande eller screenväv. Tät väv mörklägger ett helt rum, medan en transparant väv, så kallad screen, skyddar, men släpper genom ljuset.

Våra rullgardiner har ett flexibelt utseende och finns i olika modeller. Vi utför alltid måttanpassning att du får den perfekta rullgardinen till ditt fönster.

Måttanpassade rullgardiner efter dina behov

Vid beställning av rullgardiner från JP Solskyddsprodukter ingår det måttanpassning samt montering (tillval) av rullgardinerna, så att de passar just dina fönster. Behöver du rullgardiner till uterum eller inglasade balkonger, kan vi lösa det snabbt efter ett besök hos dig. Väven görs i en speciell kvalitet som tål stora temperaturskillnader och hög fuktighet för att kunna användas i uterum samt inglasade balkonger. Våra rullgardiner är dessutom enkla att rengöra.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss angående rullgardiner? Du är varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök av oss eller begär en offert redan idag!

Våra rullgardiner

Hestra Dagny