0790 57 54 15 info@jpss.se

Om oss

Vi på JP Solskyddsprodukter är ett engagerat svenskt företag som har en lång erfarenhet och stor kunskap inom solskyddsbranschen. Våra solskydd tillverkas lokalt och på Industrivägen 49 Sävedalen kan du besöka vår utställning/showroom. Vi är en verksamhet som brinner för det vi gör och besitter med ett stort utbud av solskydd för både inomhus- och utomhusbruk.

Som specialister inom solskydd skapar vi unika solskyddlösningar till privatpersoner och företag. Vi visar helheten och hur du kan använda alla de möjligheter som finns. JP Solskyddsprodukter är svensk tillverkat företag som är verksamma i Partille.

Hos oss hittar måttanpassade produkter med hög kvalitetsnivå anpassat efter ditt behov och krav. Vi erbjuder ett stort utbud av modeller, varianter och snabb leverans. Kombinera färger, material och tyger precis som du önskar. Genom ett nära samarbete med dig som kund skapar vi tillsammans bästa förutsättningen för dig.

JP Solkyddsprodukter arbetssätt

Vi vill att du ska få den bästa förutsättningen av våra produkter till din bostad. Därav har vi sammanställt en rekommendation hur arbetstillgångssättet från start till slut kan se ut hos oss på JP Solskyddsprodukter.

  1. Vi vill gärna att vi börjar med att du kommer in till vår utställning på Industrivägen 49 Sävedalen där vi gemensamt går igenom vilken/vilka produkt/er som är bäst lämpade för just din hemmamiljö eller arbetsplats
  2. Nästa steg är mätning och kontroll av dina fönster för önskad produkt och monteringsförutsättningar. Här tittar vi även på lämpliga tyger och färger då det är mycket lättare att göra på plats där produkten skall sitta
  3. När offert är godkänd läggs beställning. Från orderdag tar det ca. 15 arbetsdagar för leverans tills vi har produkten redo för avhämtning, beroende på hur stor beläggningen är i fabriken. Vill ni att vi hjälper till med montering så får ni lägga till 1-2 veckor.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi välkomnar dig till vår utställning där du kan få känna och klämma på våra produkter samt få personlig rådgivning. Eller tveka inte att ring till oss på 079 57 54 15 eller mejla till info@jpss.se, så återkommer så fort som möjligt. Vi erbjuder även kostnadsfritt hembesök och offert. Välkommen till JP Solskyddsprodukter!

Kontakta oss