0790 57 54 15 info@jpss.se

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser – Eleganta om kompakta

En fönstermarkis ger en snygg inramning och funktion för att sänka värmen inomhus. Fördelen är också att en fönstermarkis skyddar mot blekning av möbler och inredning samt minskar även husets energiförbrukning. Våra produkter är svensktillverkad med rymlig kassettlåda och frontlock som skyddar markisduken mot regn och smuts när den är inrullad – för maximal livslängd.

Vi måttanpassar våra fönstermarkiser

Vi kan anpassa våra markiser för modell, storlek, färg, manövrering och mycket mer, för att möta just ditt behov. Du kan även seriekoppla din markis och med motordrift är den lämplig för större objekt. Den har fallarmar med inbyggd fjäderspänning för bra dukspänning. Tillbehör som nischkonsoller gör installationen enkel även på betong eller tegelhus. Profilerna finns i natur anodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss angående fönstermarkiser? Du är varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök eller offert där vi tillsammans kan ta fram dina önskemål och idéer. Vi levererar både till privat- och företagskunder.