0790 57 54 15 info@jpss.se

Korgmarkiser

Korgmarkis ger en hög stabilitet mot vind och blåst

Korgmarkis är en rund markisform som används till fönster eller balkong. De ger inte enbart en ombonad känsla, utan har även en hög stabilitet mot vind och blåst. Likaså har korgmarkisen ett effektivt skydd mot värme och sol. Våra korgmarkiser kan tillverkas helt utifrån dina önskemål och passar till bland annat restauranger, butiker, hotell och kontor. Om du vill förvandla markisen till en lämplig reklamplats, kan vi trycka text eller din logotyp på väven för att få en personlig touch.

Korgmarkisen förses med en klassisk tät markisväv . Vi har en bred kollektion med allt från enfärgade, melerade till randiga vävar. För att behålla utsikten. Korgmarkisen finns i en rad olika utföranden och du kan välja mellan klassisk, trappad, böjd eller cylindrisk markis. Med linuppdrag eller motoriserad manövrering, kan du enkelt bestämma när du vill att markisen ska vara nere.

Kontakta oss

Vi levererar, måttanpassar och monterar våra korgmarkiser för både företag samt privatpersoner. Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök, så hjälper vi dig att hitta den rätta markisen utifrån dina önskemål och behov. Vi erbjuder även en kostnadsfri offert. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag!