0790 57 54 15 info@jpss.se

Terrassmarkis

Terrassmarkis – Grundförutsättningar för bra solskydd

Få mer tid på din terrass, balkong eller veranda på de mest varma dagarna, med en markis! Terrassmarkiser gör det möjligt att sitta både i skuggan och i solen när du vill. Terrassmarkiserna släpper igenom ljuset men samtidigt ger en sval skuggning när du behöver det.

Vad vi erbjuder

Hos oss på JP Solskyddsprodukter kan du hitta såväl motordrivna som handdrivna med vev och kan kompletteras med sol- och vindvakter. Det gör att du kan automatisera markisen och styra den beroende på sol- och vindstyrka. Stommen i alla våra markiser är i huvudsak av aluminium vilket är mycket hållbart och smidigt utan att vara klumpigt. För att klara extra stark vind kan framkanten förankras med ett särskilt teleskopsstag (tillbehör). Försedda med vikarmar och motor som standard ger markisen dig alla möjligheter en trevlig skuggplats på solsidan.

För att det ska finnas en passande lösning för ditt önskemål har vi ett stort urval av färger och mönster på våra terrassmarkiser.

Kontakta oss

Kontakta oss för beställning av terrassmarkiser redan idag. Vårt mål är att göra dig nöjd och säkerställa ett väl utfört arbete med hög kvalitet! JP Solskyddsprodukter hjälper dig att hitta rätt markis som passar dina önskemål och krav. Kontakta oss redan idag för ett konstandsfritt besök eller offert! Vi levererar både till privat- och företagskunder.