0790 57 54 15 info@jpss.se

Produkter Från:

AMA Norrlands AB

Solsegel & terassmarkiser

Kontakta oss!

Tveka inte att ringa till oss på 079 57 54 15 eller mejla till info@jpss.se, så återkommer så fort som möjligt. Vi erbjuder även kostnadsfritt hembesök och offert.

Grundförutsättningar för bra solskydd

Få mer tid på din terrass, balkong eller veranda på de mest varma dagarna, med en markis! Terrassmarkiser gör det möjligt att sitta både i skuggan och i solen när du vill.

Terrassmarkiserna släpper igenom ljuset men samtidigt ger en sval skuggning när du behöver det.

Vad vi erbjuder

Hos oss på JP Solskyddsprodukter kan du hitta såväl motordrivna som handdrivna med vev och kan kompletteras med sol- och vindvakter. Det gör att du kan automatisera markisen och styra den beroende på sol- och vindstyrka. Stommen i alla våra markiser är i huvudsak av aluminium vilket är mycket hållbart och smidigt utan att vara klumpigt. För att klara extra stark vind kan framkanten förankras med ett särskilt teleskopsstag (tillbehör). Försedda med vikarmar och motor som standard ger markisen dig alla möjligheter en trevlig skuggplats på solsidan.

För att det ska finnas en passande lösning för ditt önskemål har vi ett stort urval av färger och mönster på våra terrassmarkiser.

Granit terrassmarkis

Granit är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa dukspänning. Armarnas fallvinkel är steglöst justerbar 5 – 45 grader. Flexiarmen, som är standard gör att du kan ställa markisens vinkel steglöst efter solens höjd.

Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och rost. Bärprofil och dukrör är av specialgalvaniserat stål och är även pulverlackerad för bästa finish.

Max storlek

Bredd: 700 cm
Utfall: 300 cm / 300 cm motoriserat

Reglagealternativ

Motorstyrning
Snäckväxel med vev

Stativfärg

Aluminium

Safir terrassmarkis

Safir har en konstruktion med längsgående mittbalk, vilket ger en stabilare och rymligare markis. Armarnas fallvinkel är steglöst justerbar 5 – 45 grader. Flexiarmen, som är standard, gör att du kan ställa markisens vinkel steglöst efter solens höjd. Armarna har dubbla vajrar runt knäleden.

Valet av korrosionbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en driftsäker markis. Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och rost. Bärprofil och dukrör är av specialgalvaniserat stål och är även pulverlackerad för bästa finish.

Max storlek

Bredd: 700 cm
Utfall: 350 cm / 350 cm motoriserat

Reglagealternativ

Motorstyrning
Snäckväxel med vev

Stativfärg

Aluminium

Kontakta oss

JPSS i Öjersjö AB

JP solskyddsprodukter
Telefon: 0790 57 54 15
E-post: info@jpss.se
Adress: Industrivägen 49, Sävedalen

Öppettider: Utställning/Showroom

Måndag & onsdag 10.00-17.00
Tisdag, torsdag och fredag enligt tidsboking.
Lördagar under högsäsong: 11.00-14.00
Se alltid aktuella tider på Facebook