0790 57 54 15 info@jpss.se

Screenmarkiser

Screenmarkiser för större fönster och kustnära områden

Vertikala markiser är generellt mycket vindtåliga och tillämpar sig väldigt bra till större fönsterpartier samt vid kustnära områden. Screenmarkiser ser till att behagligt filtrera bort solljuset och värmen samtidigt som det get ett behagligt ljusinsläpp. Våra vävar finns med olika grad av transparens, som är tillverkad av hög kvalitativ plastbeklädd polyester och fungerar som ett skyddsfilter. En screenmarkis monteras antigen på vägg, i nisch eller i fasaden och löper upp och ner längs en styrskena. Screenmarkis manövreras med dragband, vev eller motor och kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller beroende på vädret.

Vi hjälper dig med montering, leverering och måttanpassning av screenmarkis. Hos oss hittar du ett brett urval av färger och olika utformningar.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig med den bästa lösningen för dina förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder även en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig!