0790 57 54 15 info@jpss.se

Pergolamarkis

Pergolamarkis – Elegant avskärmning från sol och regn

Behöver du en elegant och perfekt lösning för avskärmning från sol och regn? Då är pergolan ett utmärkt alternativ för dig! De är stabila och funktionella som maximerar utnyttjandet av din trädgård eller uteplats. Likaså kan du fästa ett fristående pergolasystem över poolen eller restaurangen. Perfekt för dig som vill förlänga och få ut det mesta av sommarsäsongen.

Konstruktionen består av en ram eller kassett som fästs i väggen eller fristående. Från kassetten löper skenor där väven går ut och in och i framkanten av skenorna finns stödben som fästs i marken. Vare sig om du har väven infällt eller utfällt består pergolan alltid av en fast markisställning, vilket gör den extremt stabil och vädertålig. Vi erbjuder flera olika utformningar och produkter oavsett om du väljer en stor eller liten pergola. Därtill kan du välja med eller utan väggar, fristående eller anslutning till väggen, med eller utan tak. Alla våra pergolor finner du i olika sorters väver samt i trä, vinyl eller metall. Vi ser till att du investerar rätt!

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig med den bästa lösningen för dina förutsättningar. Eller begär en kostnadsfri offert. Vi måttanpassar och bygger alla våra pergolamarkiser efter ditt behov. Varmt välkommen!