0790 57 54 15 info@jpss.se

Lamellgardiner

Lamellgardiner – Elegant och flexibel fönsterinredning

Vill du hitta en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning? Då har du en anledning till att välja lamellgardiner. I dagens moderna hem och kontorsmiljöer med stora, härliga fönsterpartier är lamellgardiner ett utmärkt alternativ. De erbjuder en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning. Kombinera färger och vävar utifrån vad som passar dig. Hos oss kan du beställa en mängd spännande färger och mönster.

Passar alla typer av rum & fönster

En fördel med lamellgardiner är att de faktiskt passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum eller i kök. Med lamellgardiner kan du enkelt reglera ljusinsläppet och begränsa insynen utifrån. Gardintypen passar särskilt bra till stora fönsterpartier och blir en snygg inredningsdetalj från tak till golv. Är fönsterna sneda eller rundade upptill är det inte några problem – upphängningsanordningen och lamellernas längd går enkelt att anpassa efter fönstrens och rummets förutsättningar. Med lamellgardiner kan du ge ditt hem ett elegant och exklusivt uttryck.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig med den bästa lösningen för dina förutsättningar eller begär en kostnadsfri offert. Vi måttanpassar, levererar och monterar alla våra lamellgardiner efter önskemål. Varmt välkommen!

Våra persienner

Hestra Lilly