0790 57 54 15 info@jpss.se

Produkter Från:

Hestra Markis

Kontakta oss!

Tveka inte att ringa till oss på 079 57 54 15 eller mejla till info@jpss.se, så återkommer så fort som möjligt. Vi erbjuder även kostnadsfritt hembesök och offert.

Ledande tillverkare av solskyddsprodukter i Sverige

Få högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter för alla lägen och typer av hus från ledande tillverkare, Hestra Markis. De har producerat solskyddsprodukter i Hestra sedan 1948.

Solskydd för alla lägen – Outdoor Living & Indoor Living

Bred vävkollektion, gedigen kvalitet, anpassad funktion och god design

Outdoor Living

Hestra erbjuder solskydd för alla lägen. I deras sortiment, Outdoor Living, finns alla typer av solskydd, alltifrån modernt och elegant designade till mer standardbetonade produkter. Samtliga präglas dock av gedigen kvalitet, anpassad funktion och god design. Kombinerat med deras breda vävkollektion ger det oändliga möjligheter att skräddarsy just den solskyddsprodukt man vill ha, oavsett om det är en terrass-, fönster- eller sidomarkis.

Indoor Living

I deras sortiment av Indoor Living finns alla typer av solskydd, alltifrån modernt och elegant designade till mer standardbetonade produkter. Samtliga präglas av gedigen kvalitet, anpassad funktion och god design. Kombinerat med deras breda vävkollektion ger det oändliga möjligheter att skräddarsy just den solskyddsprodukt man vill ha.

70 år av kvalitet och erfarenhet

Det är nu över 70 år sedan den småländska fabriken grundades av familjen Rudén. Idag drivs den av tredje generationen vilka har byggt upp en stor familj av engagerade och erfarna medarbetare. Genom dem är Hestra Markis en pålitlig partner, vilka tillsammans erbjuder lösningar som förenklar och förgyller vardagen.

Det breda och djupa sortimentet i kombination med djupt kunnande inom produktion ger kunderna nya möjligheter till valfrihet och flexibilitet. Med vacker design, smarta system och hög kvalité får den som väljer en produkt från Hestra Markis med all säkerhet känslan av att man gjort det bästa valet för sitt hem.

Kontakta oss

JPSS i Öjersjö AB

JP solskyddsprodukter
Telefon: 0790 57 54 15
E-post: info@jpss.se
Adress: Industrivägen 49, Sävedalen

Öppettider: Utställning/Showroom

Måndag & onsdag 10.00-17.00
Tisdag, torsdag och fredag enligt tidsboking.
Lördagar under högsäsong: 11.00-14.00
Se alltid aktuella tider på Facebook