0790 57 54 15 info@jpss.se

Produkter Från:

Somfy

Uppgradera ditt hem med motoriserade solskydd eller markis

Kontakta oss!

Tveka inte att ringa till oss på 079 57 54 15 eller mejla till info@jpss.se, så återkommer så fort som möjligt. Vi erbjuder även kostnadsfritt hembesök och offert.

Upplev den franska kvaliteten och garanterad komfort med Somfy

Få den ultimata komforten i ditt hem

När det kommer till ditt hem och din komfort, vill du ha det bästa. Med Somfy, får du precis det. Våra produkter är konstruerade i Frankrike för att garantera optimal kvalitet, funktion och livslängd. Vi anpassar oss till dina behov och din budget för att ge dig effektiva, kundanpassade lösningar.

Vårt mål är att se till att du får de bästa lösningarna och känner dig garanterad maximal komfort. Somfy support guidar dig genom alla steg i projektet.

Och Din komfort och säkerhet har högsta prioritet hos Somfy. Därför åtar vi oss att ge dig den säkerhetsnivå du förtjänar.

Lägg till nya funktioner i ditt hem med rätt lösningar

Hemautomation var tidigare förbehållen en utvald grupp husägare, men nu finns smarta fönster, elektriska fönsterjalusier, smarta rullgardiner och automatiserade ingångar tillgängliga för alla. Somfy smarta hem-teknik och lösningar gör det möjligt för användaren att lägga till nya funktioner i hemmet och göra det mer användbart och funktionellt.

Fördelarna är uppenbara: Det spelar ingen roll om du är hemma eller borta, du kan enkelt centralstyra, kontrollera och automatisera enheterna med hjälp av Somfy system och Somfy app. Du kan t.ex. rulla ner solskydden och släcka belysningen med en enda touch.

Automatisera ditt hem med vårt solskyddssystem – enkelhet och bekvämlighet

Upplev enkelhet och bekvämlighet i ditt hem med vårt automatiserade solskyddssystem. Med en enkel touch på din smarta kontrollenhet eller i appen, kan du enkelt stänga alla dina smarta enheter i hemmet, som solskydd och belysning, när du lämnar bostaden på morgonen och öppna dem igen när du kommer hem. Du kan också kontrollera enheterna med en kompatibel röstassistent.

Programmera dina motoriserade fönsterjalusier och solskydd så att de reagerar på vädret. På sommaren, stängs solskydden automatiskt när inomhustemperaturen stiger till över 25 °C, skyddar dina möbler, husdjur och växter mot solens strålar och håller bostaden sval. På vintern, öppnas solskydden och släpper in värmen och stängs när solen går ner för att behålla värmen inne.

Frigör dig från vardagstvånget. Öppna garageporten och grinden från din smartphone, väntar på en leverans eller skicka ett röstkommando från bilen för att öppna grinden när du är 500 meter hemifrån. Med vår närvarosimulering, ser det ut som att du är hemma, även om du inte är. Bostaden förblir säker.

Kontakta oss

JPSS i Öjersjö AB

JP solskyddsprodukter
Telefon: 0790 57 54 15
E-post: info@jpss.se
Adress: Industrivägen 49, Sävedalen

Öppettider: Utställning/Showroom

Måndag & onsdag 10.00-17.00
Tisdag, torsdag och fredag enligt tidsboking.
Lördagar under högsäsong: 11.00-14.00
Se alltid aktuella tider på Facebook