0790 57 54 15 info@jpss.se

JP solskyddsprodukter

Som specialister inom solskydd skapar vi unika solskyddlösningar till privatpersoner och företag. Vare sig du behöver markiser, plisségardiner, persienner, lamellgardiner eller rullgardiner har vi prisvärda och stilrena alternativ som är lika mycket en inredningsprodukt som sol- eller värmeskydd.

;

Våra leverantörer

Solskydd anpassade efter ditt behov

Hos oss hittar du en mängd olika solskydd för inomhus och utomhus. Vi levererar högkvalitativa produkter som tillverkas lokalt, vilket bidrar till kortare leveranser och snabbare leveranstider för miljöns skull.

Vid behov av reparation kan vi snabbt fixa reservdelar efter din önskan. Tillsammans med våra kunskaper samt era önskemål och behov skapar vi den bästa lösningen så att du investerar rätt till ditt hem.

Måttanpassade produkter

Hos oss hittar måttanpassade produkter med hög kvalitetsnivå anpassat efter ditt behov och krav. Vi erbjuder ett stort utbud av modeller, varianter och snabb leverans. Kombinera färger, material och tyger precis som du önskar. Genom ett nära samarbete med dig som kund skapar vi tillsammans bästa förutsättningen för dig.

20%
erbjudande hos JP Solskyddsprodukter

Nytt erbjudande hos Hestra

Hestra Markis, en av Sveriges främsta tillverkare av högkvalitativa solskyddsprodukter. Vi erbjuder nu 20% rabatt på alla deras produkter.

Skydda ditt hem och din trädgård med våra pålitliga produkter, och få 20% rabatt på din beställning idag.

Våra leverantörer

Här har vi valt ut ett urval av våra favoriter och ger dig möjlighet att lära känna dem bättre.
Besök vår butik för att se hela vårt utbud eller boka ett hembesök för en personlig mätning.