0790 57 54 15 info@jpss.se

Produkter från:

Umbra

Kontakta oss!

Tveka inte att ringa till oss på 079 57 54 15 eller mejla till info@jpss.se, så återkommer så fort som möjligt. Vi erbjuder även kostnadsfritt hembesök och offert.

Plissègardiner

Klimatsmart inredning i fler modeller

Plisségardiner är ett funktionellt och tidlöst solskydd. Modellerna finns som enkel, dubbel väv och mörkläggande folie. Den dubbla väven skapar en luftficka i gardinen som faktiskt hjälper dig att spara energi och behålla en behaglig temperatur i rummet. Luftfickan gör att gardinen håller värmen inne under vintertid medan den på sommaren skärmar av värmen och temperaturen kan hållas nere. Oavsett vilken väv du väljer kan det vara skönt att veta att plisségardiner är lätta att rengöra och att väven inte bleknar utan behåller färgen år ut och år in.

Plisségardiner i trendsäkra färger och flexibla mått

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika färger och mönster. Plisségardiner har olika vävar där du kan mörklägga rummet eller släppa in ljuset samtidigt som du skyddar. Du kan på så sätt fånga upp precis den stil och känsla i inredningen som du är ute efter. Det finns ett stort utbud och vi vågar säga att du kommer hitta den modellen som passar just dig. Tack vare sitt flexibla utförande passar våra plisségardiner till nästan alla typer av fönster, sneda, höga, låga- och även takfönster.

Lamellgardiner

Elegant och flexibel fönsterinredning

Vill du hitta en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning? Då har du en anledning till att välja lamellgardiner. I dagens moderna hem och kontorsmiljöer med stora, härliga fönsterpartier är lamellgardiner ett utmärkt alternativ. De erbjuder en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning. Kombinera färger och vävar utifrån vad som passar dig. Hos oss kan du beställa en mängd spännande färger och mönster.

Passar alla typer av rum & fönster

En fördel med lamellgardiner är att de faktiskt passar lika bra i ett vardagsrum som i ett konferensrum eller i kök. Med lamellgardiner kan du enkelt reglera ljusinsläppet och begränsa insynen utifrån. Gardintypen passar särskilt bra till stora fönsterpartier och blir en snygg inredningsdetalj från tak till golv. Är fönsterna sneda eller rundade upptill är det inte några problem – upphängningsanordningen och lamellernas längd går enkelt att anpassa efter fönstrens och rummets förutsättningar. Med lamellgardiner kan du ge ditt hem ett elegant och exklusivt uttryck.

Persienner

Låt persiennerna matcha inredningen

Våra interiörpersienner passar in i alla rum, både i hemmet och på arbetsplatsen. Persienner är populära till fönster och vi förstår varför. De är en tidlös och praktisk inredningsdetalj, som du enkelt kan styra dagsljuset med, för att få in ljuset i rummet som det passar dig.

Modellen ger ett stort ljusinsläpp och dessutom enkla att rengöra. Interiörpersiennerna finns i många olika färger, lister samt stegband att välja bland och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vilka kombinationer du kan göra.

Plissègardiner

Med en mängd olika färger och mönster att välja bland vågar vi lova att Umbra har en plisségardin som inte bara skyddar och skänker skugga utan också fångar upp precis den stil och känsla i inredningen som du är ute efter. Vill du kunna mörklägga väljer du en tät väv eller vill du skydda men ändå släppa igenom ljus väljer du en transparent väv. 

Kontakta oss

JPSS i Öjersjö AB

JP solskyddsprodukter
Telefon: 0790 57 54 15
E-post: info@jpss.se
Adress: Industrivägen 49, Sävedalen

Öppettider: Utställning/Showroom

Måndag & onsdag 10.00-17.00
Tisdag, torsdag och fredag enligt tidsboking.
Lördagar under högsäsong: 11.00-14.00
Se alltid aktuella tider på Facebook